Këto fishekzjarre realizojnë tingullin e hapjes së tapës së shishes së shampanjës duke u shoqëruar edhe me konfeti dhe krijojnë një atmosferë festive. Janë të përshtatshëm për tu përdorur në ambjente të mbyllura (po ashtu edhe jashtë) në parti, gjatë ceremonive festive, ditëlindje, dasma, lokale etj.
KUJDES!
– Lejohet t’iu shiten dhe të përdoren nga persona mbi 12 vjeç. Mosha më të vogla duhet ti përdorin vetëm nën mbikqyrjen e të rriturve
– Lexoni me kujdes paraprakisht instruksionin e përdorimit
– Mos e drejtoni grykën drejt fytyrës suaj apo personave të tjerë
– Mbajeni me njërën dorë dhe me tjetrën tërhiqni fort fillin
– Ruhen në ambjente të thata, larg zjarreve apo substancave të djegshme
– Keqpërdorimi mund të shkaktojë dëmtime ose zjarr.

Weight 0.32 kg
×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI