Këto fishekzjarre të vogla janë tepër argëtuese për përdoruesit e tyre dhe janë të përshtatshme për tu përdorur në ambjente të mbyllura (po ashtu edhe jashtë).
KUJDES!
– Lejohet t’iu shiten dhe të përdoren nga persona mbi 12 vjeç. Mosha më të vogla duhet ti përdorin vetëm nën mbikqyrjen e të rriturve
– Lexoni me kujdes paraprakisht instruksionin e përdorimit
– Hidhini në tokë në sipërfaqe të fortë (nuk duhet të ndizen me çakmak ose shkrepse pasi efektin e realizojnë vetëm kur përplasen në një sipërfaqe të fortë)
– Hidhini tek e tek
– Mos i hidhni pranë njerëzve dhe kafshëve
– Mund të kërcasin edhe duke i shkelur me këpucë
– Mos i mbani në xhepa pa paketim
– Ruhen në ambjente të thata, larg zjarreve apo substancave të djegshme
– Keqpërdorimi mund të shkaktojë dëmtime ose zjarr.

Weight 0.02 kg
×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI