Telat që bëjnë xixa krijojnë një atmosferë festive dhe janë të përshtatshëm për tu përdorur në ambjente të mbyllura (po ashtu edhe jashtë) gjatë ceremonive festive, parti, ditëlindje, dasma, lokale etj.
KUJDES!
– Lejohet t’iu shiten dhe të përdoren nga persona mbi 12 vjeç. Mosha më të vogla duhet ta përdorin vetëm nën mbikqyrjen e të rriturve
– Lexoni me kujdes paraprakisht instruksionin e përdorimit
– Me flakën e çakmakut ose shkrepëses ndizni majën e telit.
– Ndizini një nga një
– Mbajini sa më larg pjesëve të trupit tuaj dhe materialeve të djegshme
– Prisni derisa të digjet plotësisht dhe kini parasysh se teli që ngelet është i nxehtë prandaj vendoseni p.sh. në një enë me ujë
– Ruhet në ambjente të thata, larg zjarreve apo substancave të djegshme
– Keqpërdorimi mund të shkaktojë dëmtime ose zjarr.

Weight 0.02 kg
×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI