Shatrivanët për torta krijojnë një atmosferë festive dhe janë të përshtatshëm për tu përdorur në ambjente të mbyllura (po ashtu edhe jashtë) gjatë ceremonive festive, parti, ditëlindje, dasma, lokale etj.
KUJDES!
– Lejohet t’iu shiten dhe të përdoren nga persona mbi 12 vjeç. Mosha më të vogla duhet ti përdorin vetëm nën mbikqyrjen e të rriturve
– Lexoni me kujdes paraprakisht instruksionin e përdorimit
– Fiksojeni në mënyrë të sigurtë me grykë të drejtuar lart, larg njerëzve dhe objekteve të djegshme
– Duke qëndruar anash ndizni majën e shatrivanit dhe largohuni menjëherë të paktën 1m
– Ruhet në ambjente të thata, larg zjarreve apo substancave të djegshme
– Keqpërdorimi mund të shkaktojë dëmtime ose zjarr.

VINI RE:     Në treg ka fishekzjarre të ngjashëm jocilësorë (lëshojnë tym helmues duke ndotur ambjentet e brendëshme ose me efekt të dobët dhe pa kohëzgjatje) prandaj për të bërë diferencën produktet tona janë markuar me një hologramë OPTIMAL si tregohet në foto.

Weight 0.09 kg
×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI