Bateri Litiumi 3V njëpërdorimshme. E përshtatshme për tu përdorur për Orë, Ҫelësa makinash, Lodra, Telekomanda, Aparatura Mjeksore, Kalkulatorë, Pulte komandimi etj. Garantohet 10 vjet jetëgjatësi në ruajtje.

Weight 0.025 kg
×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI