Bateri Alkaline 12V njëpërdorimshme (e pakarikushme). Tepër e përshtatshme për tu përdorur për Aparate Fotografikë, Blice, Telekomanda, Pulte komandimi, etj.

Weight 0.05 kg

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI