Bateri Zinku 1.5V njëpërdorimshme (e pakarikushme). Duke qënë Super Heavy Duty ka energji shumë më tepër se bateritë e thjeshta Zinku opo Heavy Duty. E përshtatshme për tu përdorur për Elektrikë / Ndriçues dore, Dedektorë tymi, Orë etj. Garantohet 3 vjet jetëgjatësi në ruajtje. Nuk permban Merkur apo Kadmium.

Weight 0.08 kg

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI