Bateri Alkaline 1.5V njëpërdorimshme (e pakarikushme). Është bateria më cilësore Alkaline KODAK që siguron kohëzgjatjen në punë dhe energjinë maksimale. Tepër e përshtatshme për tu përdorur për Aparate Fotografikë, Blice, Lodra, Telekomanda, Mause & Tastiera Wireless, Aparatura Mjeksore, Drone, Furça dhëmbësh, Pulte komandimi lojrash, Orë etj. Garantohet 10 vjet jetëgjatësi në ruajtje. Ka raport të shkëlqyer cilësi / çmim.

Weight 0.06 kg
×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI