Bateri Alkaline 1.5V njëpërdorimshme (e pakarikushme). E përshtatshme për tu përdorur për Telekomanda, Tregues Lazeri, Pulte komandimi lojrash, Orë etj. Garantohet 5 vjet jetëgjatësi në ruajtje.

Weight 0.05 kg

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI