Ky termometër i certifikuar CE mund të shërbejë për:

  • Matjen e temperaturës së trupit të njeriut në diapazonin 32°C deri 43°C (zona më e mirë për matje është balli mes vetullave) dhe
  • Matjen e temperaturës së objekteve të ndryshme ne diapazonin 0°C deri 100°C

Përdorimi i gabuar mund të çojë edhe në matje të pasakta kështu që lexoni instruksionin e përdorimit paraprakisht.

Distanca e termometrit nga trupi duhet të jetë 5-8cm.

Kur nuk përdoret, fiket automatikisht pas 30 sekondave.

Shkalla e gabimit:  + 0.2°C

Pesha: 100g (pa beteri)

Përmasat: 95 x 45 x 155mm.

Weight 0.12 kg

Skeda Teknike

Hape

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI