Kanë përbërje 3 shtresore dhe mbrojnë nga viruset, bakteret, grimcat dhe pluhuri (anti-mikrobiale, anti-polen, anti-pluhur).
Këto maska janë:
– shumë të lehta dhe komfortabël në mbajtje (puthiten me fytyrën nga të gjitha anët dhe nuk ushtrojnë presion në asnjë pikë)
– prej materiali të butë që nuk e irriton fytyrën
– lejojnë lehtësisht frymarrjen
– nuk mbajnë erë të pakëndëshme
– lejojnë dëgjueshmëri më të mirë
– lejojnë më pak avull tek syzet
– çdo copë ka hapje unike pra jeni të sigurtë se maska është e papërdorur.
Të përshtatshme për personelin shëndetësor të vijës së parë në spitale, klinika dhe farmaci si edhe gjatë operacioneve higjenike si dezifektim, antindotje etj.

Weight 0.07 kg

Skeda Teknike

Hape

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI