Këto llampa kursejnë energjinë 80% dhe zëvendësojnë llampat e vjetra inkandeshente 100W. Janë Klasa e energjisë: A, Tensioni: 220-240V, Frekuenca: 50-60Hz. Këndi i ndriçimit: 360°. Përmasat 160x 54mm. Jo-Dimabël (nuk mund të përdoren me reostat).
Janë llampa ekonomike me kualitet të lartë ndriçimi dhe cilësi të garantuar.
Të përshtatshme për tu përdorur kudo: në ambjente banimi, hotele, restorante, dyqane etj.

Weight 0.45 kg
KATEGORIA

Xokola

Ndriçimi

Ngjyra

Forma

Fuqia (Wat)

Brand

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI