Ky HUB ka 4x USB-A 3.0 (3.1 gen1) porta pra me të ju mund të lidhni menjëherë deri 4 paisje me porta klasike USB-A.
Mund të kopjoni file-t ndërmjet paisjeve të ndryshme të lidhura me Hub-in.
Ka një portë micro-USB me të cilën ju mund ta ushqeni atë nëse paisjet kërkojnë më shumë energji.
Ka përmasa të vogla, dizain ultra slim me kabllin përkatës duke qëne ideal për të qënë portable (ta merni në udhëtim).

Weight 0.2 kg

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI