Bateri Litiumi 9V njëpërdorimshme (e pakarikushme). Është e projektuar për të punuar në paisje që thithin shumë rrymë dhe kërkojnë shumë energji. Siguron performancë optimale në kushte ekstreme dhe jetëgjatësi maksimale. Punon në temperatura ekstreme nga -40°C deri në +60°C. Garantohet 10 vjet jetëgjatësi në ruajtje.

Weight 0.05 kg

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI