Bateri Ni-MH 1.2V e karikushme. Ka kapacitet 1000mAh. Kur përdoret tek aparatet fotografike zgjat sa 8 fishi i VARTA SIMPLY ALKALINE. E përshtatshme për tu përdorur për Aparate Fotografikë, Lodra, Mause & Tastiera Wireless, Aparatura Mjeksore, Drone, Furça dhëmbësh, Pulte komandimi lojrash, etj. Përdorimi i saj kontribuon në mbrojtjen e mjedisit.

Weight 0.08 kg

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI