Këta prozhektorë kursjenë energjinë 85% dhe zëvendësojnë modelet e vjetra inkandeshente 10W. Janë Klasa e energjisë: A⁺, Tensioni: 220-240V, Frekuenca: 50-60Hz dhe ka 50cm kabëll për lidhje me rrjetin elektrik. Ka mbajtëse të lëvizshme për tu montuar. Rezistojnë 20000 ndezje/fikje. Këndi i ndriçimit: 110°. Jo-Dimabël (nuk mund të përdoren me reostat). Përmsat: 9 x 7 x 2.5cm.
Janë cilësorë dhe për ta KODAK ofron 3 vjet garanci.
Të përshtatshme për tu përdorur kudo në ambjente të jashtme: në lulishte, oborre, ambjente banimi, hotele, restorante, dyqane etj.

Weight 0.67 kg
KATEGORIA

Xokola

Ndriçimi

Ngjyra

Forma

Fuqia (Wat)

Brand

VLERËSIME

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI