Bateri Alkaline 1.5V njëpërdorimshme (e pakarikushme). Ka energji sa 8 fishi i një baterie të thjeshtë Zinku. Tepër e përshtatshme për tu përdorur për Lodra, Telekomanda, Drone, Furça dhëmbësh, Pulte komandimi lojrash, Orë etj. Garantohet 10 vjet jetëgjatësi në ruajtje. Ka raport të shkëlqyer cilësi / çmim.

Weight 0.03 kg
×

Keni zgjedhur të blini vetëm këtë artikull.
Nëse dëshironi edhe artikuj të tjerë klikoni "E SHTOJ NË SHPORTË"

Sasinë mund ta shtoni dhe kostoja e transportit nuk do të ndryshojë.

Produkti Sasia Lekë
Nëntotali
Transporti
TOTALI